Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Äntligen jullov

Publicerad 2010-12-22 09:02:21 i Allmänt

Å så skönt att äntligen vara ledig! Men som ni alla vet s är inte livet rättvist, jag har några veckor ledigt nu, men dessa veckor har jag jobbat in eftersom min yrkesgrupp har 45 tim arbetsvecka å således kan vara ledig lite mer än vanlig semestertjänst. Mannen däremot jobbar som vanligt och har längre julledighet än mig… som sagt har man krusiduller på kläderna och jobbar i statens tjänst och inte är purung, ja då har man många semesterdagar… ;)


Ledigheten hade jag sett fram emot för att träffa nära och kära men också för att träna hund. Det där med att träna hund går inte så bra. Helt insnöade och svinkallt ute L. Det blir umgänge och promenader som gäller istället. Vovvarna håller inte riktigt med, speciellt de unga… piluttan kan i alla fall snurra på pallen nu och fjärren sitter också om än på nära håll, man får slipa på det som går att träna inne, men jag hade ju tänkt spåra, vem hade trott att det skulle bli en vargavinter till, suck.Nu är det umgänge med barnen som gäller, alla tre är nere och det är så mysigt, idag ska vi se om vi kan komma överens om huruvida vi ska damma av plastgranen eller pulsa i djup snö för att hämta en riktig (ja, vi får ta en!)


En riktigt GOD JUL önskar

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Mirjam

Publicerad 2010-12-22 22:15:58

Snurr på pall är väl ett nytt moment inom lydnaden???Ut och ta en riktig gran vetja!

Kram och God jul!

Postat av: Eije och Gunilla

Publicerad 2010-12-24 10:51:50

Här lyser allt julpynt med sin frånvaro. Har jobbat övertid varje dag i över två veckor så orken har inte räckt till det. Idag har vi 28 grader kallt och massor med snö. Hoppas ni hittar en riktigt fin gran!

Många julkramar från oss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela