Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Grattis Oska!

Publicerad 2007-11-26 22:27:28 i Allmänt

Grattis Oska som klarat gk prövad och godkänd i tjänstbarhetsprov 3 inom polisen! Kul, duktiga Oska prövade trean direkt!


Så vill jag bara förtydliga att det inte var Nelly som jag inte ville få hit, utan jag var bara trött på vädret och mörkret och var avundsjuk på Anna och Erik som åker till Thailand och värmen, så min "höstdepp" blev inte bättre av det! Nelly är alltid välkommen hit!


Ska passa på att skicka en hälsning till Nadine som är nyopererad i dag, krya på dig!


Kennelmamman

Kallt skitigt och mörkt

Publicerad 2007-11-26 17:32:56 i Allmänt


Ingen rolig årstid alls, mallenuttena är hur pigga som helst, men jag vill helst boa in mig i soffan framför brasan. Nja, nu måste ju vardagen funka och hundarna ha sitt, men det är inte utan längtan till ljusare tider. Är vansinnigt trött på blinkhalsband, reflexvästar och pannlampor!  Det blir ju inte bättre av att Nellan kommer hit i morgon för hennes päron åker till Thailand i morgon... inget avundsjuk alls *ljug* Nästa vecka åker även Pelle till Finland på tjänsteresa och lämnar sina hundar hemma, 5 beiga pigga som vill stimuleras, är det kul eller? Någon mer som behöver hundvakt till sin beiga? Är man inte gråhårig innan så lär jag ju vara det efter denna vecka! Ska trösta mig på mässan den 15 december, då ska jag shoppa loss på hundgrejor! Det är den lyxen en trött student får unna sig... hundgrejor... *suck*

Nu ska jag ta mig i kragen och åka ner till klubben och träna en stund, hundarna håller på att göra mig galen, sen ska jag åka hem till soffan med gott samvete.image50

Ha förtröstan, bara 26 dagar kvar tills det vänder och börjar ljusna, snart är det vår...

Kennelmamman
 

Miniläger i Karlsborg

Publicerad 2007-11-12 17:19:33 i Allmänt

image45
Oska i full fart!


Väl hemma igen, så längtar jag till nästa träningshelg i Karlsborg. Det är så skönt att bara koncentrera sig på hundträning och trevligt socialt umgänge, ingen tvätt, handling eller andra tråkiga vardagssysslor. Som vanligt hade jag med mig kameran, men som vanligt låg den mest i bilen... Där blir det inte så många fina bilder *morr*. Nåja, några stackars bilder blev det i alla fall. Hade varit roligt att ha lite mer bilder på Anna när hon skulle sätta på sig skyddsbyxorna, för att Jonas ville ha störning HA HA, Lite för stora byxor på en för liten Anna, och störning blev det, för vi skrattade så vi vek oss när byxorna skulle på. Men vad gör man inte för att hjälpa sina träningskompisar. Hann med att köra både uppletande, sök, spår lydnad och lite skydds. Tyvärr går helgen alldeles för fort och nu är det vardag igen med regn och rusk. Tur att vi gått in i ridhuset, tyvärr bara på torsdagar, men måste erkänna att jag inte alls är lika flitig med träningen så är års, blir mest promenader, det märks på hundarna kan jag säga! De fattar inte alls varför det inte tränas lika flitigt, lite regn, mörker och blåst, vad gör det när man är malle med spring i bena?

Kennelmamman som längtar till nästa miniläger
   
Lite bilder från helgens övningar...
Ojja

Klantarsel!

Publicerad 2007-11-03 16:06:12 i Allmänt


Jag som skulle tävla, svårt när man inte är på rätt plats vid rätt tidpunkt! Jag tog fel på dag, tävlingen är idag!! Var jag på den klubb tävlingen arrangerades? NEJ, jag tränade inför tävlingen i morgon. Är det tävling i morgon? NEJ, den var idag! Nu är jag så sur på mig själv! Dumma, dumma och inte är det någon mer tävling inom en 20 milsomkrets på hela hösten och vintern heller!

Sur kennelmamma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela