Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Katten Obama

Publicerad 2009-09-30 17:37:26 i Allmänt

Har införskaffat en till katt. Vi har så mycket råttor i Brygghuset, så jag tänkte att en till katt är lämpligt (mannen är jätteglad *not*) Sagt och gjort, en kvinna på jobbet hade en 6 månaders katt som heter Obama (ja, han är svart…) som hon ville bli av med, enligt henne var han jättesocial och trevlig. Så jag tog hem honom i måndags, men så speciellt social kan jag inte påstå att han är, livrädd snarare. Nåja, det tar kanske tid för honom att vänja sig, ja menar familjen Karlsson är ju inte känd för att ha det lugnt och sansat hemma… Få se om han blir omdöpt eller om han får heta Obama ha ha.

Idag har det blivit spår och lydnad igen, spåret går framåt och idag blev det två vinklar i skog, idag tog hon dem riktigt fint (hon har haft problem vid vinklarna, spåret bara försvinner… *suck*) men i dag funkade det fint. På hårt underlag är hon grym i spåret nu. Nästa fas i stegringsplanen blir att liggtiden blir längre, har bara haft spår som är ca 20 min.  I lydnaden går det också framåt, fria följet funkar fint nu, visst kan hon släppa lite ibland, men sluter sen fint upp igen. Blev lite sugen på att tävla akl i höst, men ska vänta till våren, det sitter inte riktigt än.

Till helgen blir det att åka ”hem” igen. Ska upp och fira styvfar och båda mina barn som alla fyller eller har fyllt år i veckan. Pelle passar på att tävla på gamla hemmaklubben, håll tummarna! Nu ska mannen och jag gå på BIO och se Sommaren med Göran.

Ha det gott!

Kennelmamman

PS: det blir nog smått hos Foggens igen, men tänker inte avslöja något ännu…

Kommentarer

Postat av: kats

Publicerad 2009-09-30 23:20:15

ngr kycklingar kanske? eller valpisar? det låter spännande ...

Postat av: Maria

Publicerad 2009-10-01 11:55:45

Hoppas Obama snart återhämtat sig från "kulturkrocken" och kan axla sin viktiga uppgift! Vad skönt att Phila hittat formen igen och klarar sina utmaningar.;)

Kramar Maria

Postat av: Helena Åberg

Publicerad 2009-10-01 20:03:33

Halloj! Då blir det alltså inget sök på söndag? Eller hinner ni hem??

Postat av: Josefine

Publicerad 2009-10-04 17:54:39

Stackars kisse. Var han MH:ad med eller? Tänkte jag också skulle överraska J med en katt eller kanske lite hönor! Vi får väl se vart vi hamnar:)!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela