Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Lite si och så

Publicerad 2009-10-10 17:46:42 i Allmänt

Har det blivit med bloggandet, tiden räcker liksom inte till… Nu ska här skrivas några rader i alla fall. Förra helgen firades det barn och styvpappa ”hemma” Pelle tävlande också (men det pratar vi tyst om) Nu har Oskas bevakningar har börjat spöka ordentligt igen (hon lämnade på alla *gråt*) Så nu har vi klurat lite och ska lägga om lite träning inför vårens tävlingar. Philafilas bett blir bättre och bättre, men jag vet fortfarande inte om hennes tänder håller. Ingen katastrof i så fall, får koncentrera oss på söket och spåret då. Å med tanke på hur både lydnad och spår går just nu borde det inte bli något problem. Hon är så jäkla duktig i spåret nu och det är så kul, även lydnaden fungerar mycket bra, full rulle, precis så som jag vill ha det! Nu börjar det rycka lite i tävlingstarmen, men utbudet av appelltävlingar är inte allt för stort i november och det känns bäst att vänta till våren. Söket blir det si och så med en tid fram över, ÄLGJAKT *sur*.  Snart är det MH på P:arna, det ska bli mycket spännande, de är ju bara 13 månader då.

Idag har det gjorts höst här hemma, första lördagen vi båda är lediga och hemma på hela hösten. Vi har tömt badtunnan, flyttat på en stor nyponros, planterat om lite och gjort rent i hönshuset, så nu kan det bli vinter!


Katten Obama eller Arne som jag tror att han ska heta (till barnens stora förtret) har flyttat in och är riktigt kelig, inte riktigt sams med hundar ännu. Wilma är skitsur… hon vänjer sig säkert snart (mannen också, he he)


Nä, nu ska jag täcka de små grå, det är jobbigt att vara fåfäng…


Ha det gott!


Kennelmamman


Dagens citat. När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd.

 

Kommentarer

Postat av: Helene

Publicerad 2009-10-12 14:53:12

Den ska inte alls heta ARNE!!!!!

Postat av: Blogg.se

Publicerad 2009-10-22 15:40:49

test

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela