Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

DM i skydds

Publicerad 2009-05-01 22:01:30 i Allmänt

Nu har vi äntligen fått husvagnen på plats efter att vi har varit i Falköping. Pelle har tävlat och det blev ömsom vin och ömsom vatten. Lydnaden gick riktigt hyfsat idag, trots att de fick börja med den direkt på morgonen... Inget man längtar efter när man har en het hund. Trots det presterade de dagens bästa lydnad, tyvärr missade Oska slutet i spåret, så där rök 80 p. Första gången hon missar ett spår, men någon gång måste ju vara den första... Söket gick också så där, 10 på båda figgarna men bara 6:a på söket, lite hjärnsläpp från husse... uppletandet var mycket spring, bara två föremål *attans* så kom skyddset. Där presterade de ett riktigt fint skydd, 320 p! Trots 7:a på dubbeln. DM Mästare blev de också! Grattis! Ett stort grattis till Lena och Ceta som vann idag, riktigt snyggt!


Passade på att lägga ett spår till popcornhjärnan, funkade kanon idag!! Hon har börjat förstå ordet fot... platsliggningen funkar i si sådär 10 sekunder, sen tycker lilla vovven att hon legat klart *suck* Nu ligger hon här nöjd och trött, det är jobbigt att campa...


I morgon ska kycklingarna få flytta ut till hönsuset med de andra, ska spärra av en del så att de får vara ifred från de gamla.


Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Mirjam

Publicerad 2009-05-02 10:24:39

Grattis till DM-mästarna, fina poäng på skyddet!

Kram

Postat av: Helena Åberg

Publicerad 2009-05-03 21:30:15

Hej, Tack för idag Kerstin. Glömde hälsa till Pelle att han skall krya på sig så det gör jag här. Hoppas ryggen blir bättre snart så du kommer på benen igen.

Nästa söndag kommer jag inte med på träningen, vi skall åka på en välbehövlig SPA-helg.

Ha en bra vecka!

// Helena

Postat av: Tre små lamor

Publicerad 2009-05-05 22:41:23

Ser att du gillar djur, gå in på våran fina blogg så får du läsa om våra liv!

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-05-07 18:10:24

:o) såg att pelle är med på SM listan... vi håller alla tummar att han kommer med...

så kul så kul

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela