Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Äppelblom

Publicerad 2009-05-21 19:35:55 i Allmänt

Idag har det blivit träningsdag hela dagen. Började med söket där jag körde både Oska och Phila. Oska drog vi upp lite för att få ut henne bättre, man kan säga att hon sprang... hm. Phila gick det faktiskt inte så där kanon för idag, hon kom av sig lite och glömde bort att leta figurant när det blev för svårt och år bajs i stället *suck*, nåja bakslagen kommer, det vet jag ju, är man 7 månader så är man (med allt vad det innebär). Måste komma ihåg att hon är bebis och inte avancera så fort, svårt när det har gått så bra. Efter det körde jag igenom Oska både i lydnaden och i skyddset. Går hyfsat faktiskt, ja skyddset går mer än hyfsat, det går riktigt bra, bara jag kommer ihåg att ta pinnar och vapen... *suck* Att det ska vara så svårt...


I morgon kommer föräldrar och mina barn hit, längtar! Så det blir inte så mycket träning i helgen, får ta igen det i veckan, härligt att man kan vara ute länge på kvällarna nu, det är ju nu man ska ta vara på det härliga ljuset och alla underbara blommor. Äppelträden står i full blom, det ena är totalt översållat av blommor! Mycket vackert! Har tagit in en stor bukett med ädelsyrener, de doftar i hela nedervåningen!


Nu är det till att göra lite nytta, inte så kul, men ett måste!


Oska och Phila busar

Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Philler

Publicerad 2009-05-25 16:08:20

Hej syster Philafila!!!

Visst vore det skoj att ses, men dom tvåbenta här i huset har sååå mycket för sig, det är skolavslutningar,bröllop o födelsedagar.....tiden liksom går för fort.Men hon har ju lovat att komma ner till lägret, så om vi inte hinner innan dess så ses vi ju då, kan vi röja flera dar( hon pratar om träning också, vi får väll se!?)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela