Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Räcker det inte snart?

Publicerad 2009-02-19 09:02:07 i Allmänt


Nu tycker jag att jag fått min del när det gäller sjuka hundar. Är så uppgiven och lessen! Philas nya tänder vittrar sönder!? Har varit på Skara djursjukhus och de hade inte sett något liknande. Kom in extra veterinärer och tog kort och skakade på huvudet. Ska tillbaka till en specialist på onsdag, då lilla snuttan ska sövas och gås igenom ordentligt. Det är så sorligt att se hennes tänder, först kommer de fram vita och fina, efter några dagar blir de missfärgade och efter ytterligare några dagar ramlar emaljen bort. Veterinären spekulerade i om det kunde vara medicinen som hon ätit, skulle kolla med läkemedelstillverkarna. Phila fick Rimadyl för att inte ha ont, men det som är så konstigt är att hon är hur glad och positiv som helst, full rulle, man kan ju tycka att hon borde bli lessen och nere, för hon måste ju ha ont, men det märks ingenting på humöret. "stölderna" är de samma som förut, här är morgonens skörd...


Men just nu känns det så uppgivet, har en underbar hund som uppfyller alla mina önskningar om hur en hund skall vara mentalt, å så går alla tänder sönder. Jag är så nervös inför onsdagen, måtte det gå att fixa till några av hennes tänder så pass att hon kan vara hund, kan man fixa rovdjurständer måste man väll kunna fixa hundtänder?? Håll alla tummarna, står inte ut med tanken på att inte kunna ha kvar henne.  


Som om det inte vore nog så har dotterns bil gått sönder, de skulle komma ner i morgon, jag har längtat så. Få se om det går att få tag på tågbiljetter i stället. Dessutom är det mycket tungt att vara arbetslös, fy vilken jobbig känsla det är! Har lite strövikariat, men jag vill ha en fast tjänst!! Dessutom betalade vi 150 000 i skatt!! Pengar som vi inte har haft, det var ju pengar vi hade lånat till det gamla huset, varför ska vi betala skatt på bankens pengar? Vi fick ju aldrig se dem vid försäljningen, de gick ju direkt till banken, känns orättvist. Ska det inte vända snart?


Nåja, lite trevligt händer också. Ska upp till Värmdö i slutet på mars, ska hålla sökkurs för instruktörerna där, det ska bli kul att träffa gamla klubbkamrater igen! Dessutom börjar matrummet bli klart. Bara golvlister kvar och en bokhylla som jag håller på att måla klart. Blev riktigt stiligt, mannen tycker också det är fint, trots vita balkar...



Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Christer

Publicerad 2009-02-19 09:52:16

Fy fabian va orättvist och tråkigt att höra!

Vi håller alla tummar för någon form av bra besked på onsdag!

Välkommen tillbaka (i slutet på Mars)!

(Snygg samling :-) )

Christer m. flock

Postat av: Mirjam

Publicerad 2009-02-19 22:22:08

Men vad läskigt att läsa om Philas tänder, aldrig hört något liknande :(! Håller alla tummar för er!

Kramar

Postat av: Anna & Nellan

Publicerad 2009-02-20 09:47:32

Håller tummarna vid träffen med specialisten!!!! Om det ska byggas nya tänder så se till att han/hon bygger extra starka eftersom dom ska sitta på e malligator;)



Kram kram

Postat av: Frida & Connie

Publicerad 2009-02-20 19:35:39

fasiken vad tråkigt, hoppas att du får ett bra besked på onsdag! (skara djursjukh är kanonbra) typiskt när du nu fått en bra hund och dessutom egen uppfödning, lite tur vore på sin plats! många kramar /Frida

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2009-02-20 21:34:46

Håller oxå tummarna för lilla Philas tänder! Men det är ju som du säjer kan dom sätta dom rovdjur så klart dom kan sätta på hundar!



Matrummet blir verkligen snyggt!



Kram

Lena

Postat av: Carina, Alva o Philler

Publicerad 2009-02-21 15:13:33

Det blev jättefint med dom vita bjälkarna :)Våra blir dock bruna....till en början. Vi håller ju också tummarna för att allt löser sig med Phila, krama henne från mamma Alva o syster Philler.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela