Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Tomt

Publicerad 2009-12-29 08:43:38 i Allmänt

Nu är det som vanligt i Spethult igen, ja förutom ledigheten då. Barnen har åkt och det blir så vansinnigt tyst när de åker. Nu ska hundarna få sitt, har blivit dåligt med träning för min del, men det ska det ändras på nu.

Oska är sugen på lite skinka...

Julgranen överlevde både hundar och katter, Arne brydde sig inte om den alls faktiskt. Phila slaktade en glittergirlang och några kulor som Wilma haft ner till henne, däremot doftar den inte gran *sur*, någon som vet varför?

Arne och dottern...

Fick en spark i julklapp, jippi! Har prövat den ett par gånger å det är bara ett problem med den, det tycks som om den drar till sig ett stycke Phila. Ja, självklart blir hon galen och vill döda den när man kör med den, den rör sig ju *suck* vi ska prata vidare om det… jag fick även nya överdragsbrallor samt en Gappayväst. Tänk att tomten vet att det är bra att ge kläder som passar till hundträning!

Man blir trött av att fira jul...


Ha nu ett riktigt Gott Nytt År!

Kennelmamman

 

Kommentarer

Postat av: Carina och Olex

Publicerad 2009-12-29 22:53:57

Trevlig jultomte du hade som kom med så fina grejer. Kan du skicka honom min adress? kram

Postat av: Carina

Publicerad 2009-12-30 21:47:40

Här är vi också sugna på att börja träna lite. Blir mycke innomhus just nu pga den hemska kylan,16-......brr. Men en del träning blir faktiskt bättre inne?! kanske beror på att man inte kan springa lika mycke....

Philler har troligt nog sträckt sig idag, var ute en timma och sen fick hon gå in buren när jag var och handlade och sen när hon kom ut så stödde hon inte på ena bakbenet.Och när hon tar det lugnt så blir man orolig...hoppas stumpan mår bättre i morgon.

Ha ett trevlig Gott Nytt År!



Kramar från oss

Postat av: Kats

Publicerad 2009-12-31 15:38:17

Äntligen har vi bara -8 grader ... det har varit runt -20 till -30 här... det är kallt det... och det har blåst också på det... hujedamej så kallt.

Träning... nä ingenting, inte ens en promenad... bara lite rastning på gården... Men idag... slog vi till med en 2 timmars promenad... härligt.



Vill önska er ett Gott Nytt År... och stora/fina framgångar !



kramar om er



Kats, Kocco och Qasper

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela