Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

SM

Publicerad 2009-08-28 17:53:19 i Allmänt


I morgon bär det av till SM och Falkenberg, ska heja på Ulrika och Orka, ja på massor av andra vänner och bekanta också, men mest på Orka. Håll tummarna för dem! Vi ska bo på pensionat, jo fint ska det va... Ullis och Nadja ska också bo på pensionat, men inte samma som oss. De blir kvar i Karlsborg och får bo på hundpensionatet, Ullis blir så skruttig av att vara i bilen länge så hon har det bättre där, Nadja får göra henne sällskap. Dessutom kan jag koncentrera mig på att släpa runt Philafila, nyttigt för henne! Å köpa saker i lugn och ro, he he...


Hälsingebesöket har tyvärr åkt, det va så mysigt att ha dem här! Trevligt umgänge, god mat och träning av hund. Men är lite trött, har ju jobbat mellan umgänget å är inte van att jobba och dricka "vit saft" å lite annan färg på "saften" mitt i veckan, men det är det värt. He he!


I kväll ska vi försöka ta igen lite sömn, det lär behövas, inte lär det bli så mycket av den varan i morgon heller. Å på måndag kommer äldsta dottern ner en vecka, mysigt!


Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela