Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Läger och löp

Publicerad 2009-08-03 06:53:02 i Allmänt

Ingen bra kombination, inte för mig och Phila i alla fall! Hur kul är det att vara på träningsläger (Lindjax) med en zombie? Nåja, inte så lätt för lillstumpa när hormonerna snurrar kanske, men det hade ju varit trevligt att ha en "normal" hund... *suck*. Vi har haft trevligt och jag har tränat lite, men som sagt, inte var det vanliga popcornhjärnan som var med inte, snarare hade hon seg kola i den i stället. Inte likt henne! Men det går väl över, en del tikar blir ju mycket knasiga det första löpet. Får verkligen hoppas att det inte fortsätter så, då blir det nog till att ta fram kniven. (ja, kastrering alltså, inget annat). Det var trevligt att träffa en massa trevliga människor i alla fall, synd att tiden går så fort! Nu är det vardag för fru Karlsson igen, har lovat att jobba extra på fritids i två veckor (vilket jag bittert ångrar nu...) Tack Anette och Sverker för trevligt läger!


Nu hinns det inte skriva mer, måste göra mig i ordning, å mannen han ligger och snarkar på övervåningen för han har en veckas semester till, å nu börjar det regna igen (det var ju ovanligt denna sommar...)gör inget för jag jobbar, he he


Ha det gott!

Kennelmamman

Ps: Gissa var kameran låg? Hm, på rummet...

Kommentarer

Postat av: Mirjam

Publicerad 2009-08-03 16:19:53

Inte lätt med löp, stackars lilla Phila! Men snart är hon säkert sig själv igen :). Här är det tio dagar kvar.

Kramar

Postat av: Lena o Atte

Publicerad 2009-08-04 08:29:17

Hoppas att lillstumpa är "tillbaka till sitt rätta jag", även fast att man vet att det beror på löpet så är det jobbigt!!

Tack ännu en gång för trevligt sällskap!!!

Kram Lena o Atte

Postat av: Carina,Alva o Philler

Publicerad 2009-08-06 12:08:59

Philler började löpa förra veckan, kan ha missat dom första dagarna för det verkar som hon höglöper nu. Träffade Monicas schäferhane och han var mer än välkommen....... så nu får man allt ha järnkoll på henne.Vi har ju inte tränat så mycket, men när vi gör det så verkar hon pigg, därimellan kan hon dock ligga och sova när jag klipper gräset??? har ju aldrig skett tidigare. Så dom har nog lite jobbigt med första löpet, stackars småtjejer.

Postat av: Helene

Publicerad 2009-08-07 09:38:43

Men sluta gnäll mor, till och med din kära dotter jobbar nu, det är framsteg!



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela