Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Hemma

Publicerad 2009-08-31 17:57:55 i Allmänt

Nu är vi hemma igen efter en mycket trevlig helg. Hundarna hämtades igår kväll från pensionatet, det hade gått mycket bra! Ägaren till pensionatet hade aldrig haft så snälla hundar där *le*, skönt att de skötte sig!


Vi bodde också på pensionat, mycket fräscht var det. Resultatet på SM var inte det bästa för Orkas del, men så hade hon höjden av otur också. När hon skulle släppa på spåret åskade det och haglade det så mycket så att Ulrika var tveksam om hon skulle ge sig ut. Hela upptagsrutan var vit av hagel!! Jag tycker att Orka var duktig som tog sig runt under dessa omständigheter!! Placeringen pratar vi tyst om… (23) men som många tröstade henne med, hon tog sig runt och framför allt, det är en bedrift att ta sig dit! Kameran, ja du har hört det förr, men denna gång var den inte ens på rummet utan låg hemma… *suck*


Nu ska jag vara social med dottern som har kommit ner, så det blir ingen lydnadsträning för vår del i kväll, ska lura ut dottern och köra några markeringsövningar i stället, å så ta en promenad, det älskar dottern *not*.

Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2009-08-31 21:09:17

Hej och tack för trevliga dagar hos er! Vi längtar redan tillbaka. Är i Älmhult just nu och har hälsat på Kira i Tormestorp. Idag har vi spårat och letat saker (hundarna alltså)Och jag har shoppat på Ikea.

I morgon bär det av hemåt

Kram! Gunilla

Postat av: Carina och Olex

Publicerad 2009-08-31 23:06:33

Vilken otur med hagel och oväder vid spårpåsläppet för Orka och Ulrika. Allt kan hända på ett SM och det är dom fina resultaten under året som gått som tagit dom dit. Duktiga syrran hälsar Olex.

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2009-09-01 20:35:36

Tack för grattiset! Jättekul att träffas igen! Ja nu får vi se till att träffas i Karlsborg snart.



Kram

Lena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela