Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Solen skiner INTE i Karlstad...

Publicerad 2008-09-08 14:53:39 i Allmänt

En mycket trött, stressad och sliten kennelmamma ska försöka skriva några rader om Polishunds SM i Karlstad. Om jag ska sammanfatta helgen med ett ord blir det REGN. Den lilla solen tittade fram en liten stund på fredag eftermiddag, sen var det regn, regn och regn! Vi bodde i en hyrd husvagn, jag kan säga att jag längtade till ett hotell... Nåja, trots vädret har det varit en mycket trevlig helg. Nappe som vi skulle hålla de största tummarna för presterade hyfsat, i skyddset var han lite väl busig... Jag tror att det blev en 12:plats till slut. Den grattar vi naturligtvis!

Nappe spanar in domarna...
 
Stort Grattis även till Mallekrafts Nikita som knep guld i år igen, förra året i spårhundsgruppen och i år i skyddset. Mycket trevligt och genomarbetat såg det ut!

Mallekrafts Nikita, årets Polishunds Vinnare i skyddset

På nöjesfronten har det blivit en å annan cider, å Irish Coffey, på fredagskvällen var vi 14, jo du läste rätt, 14 kaffedrickande (med lite gul vätska, socker å grädde) personer inne i vår lilla husvagn, finns det hjärterum... något slags rekord kanske? På lördagen var det den obligatoriska banketten, jo lite dans blev det allt... Å mannen då, han har man knappt sett, han dömde hela helgen...


Nu är det tiotusen andra saker att ta tag i, med allt vad som husköp/försäljning innebär. + studier, blivande valpar, barn, egna hundar som tycker att jag är jätte tråååkig just nu, men får stå ut med det.

Ha det gott!

Kennelmamman som snart blir Tibrobo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela