Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Det börjar närma sig...

Publicerad 2008-11-18 22:47:53 i Allmänt


Både det ena och det andra! Valparna veterinärbesiktigades, vaccinerades och chipmärktes idag. De var så duktiga så, skötte sig klanderfritt. Bilresan dit gick också bra. Så snart åker de små liven, blandade känslor faktiskt. Samtidigt som det ska bli skönt (det ser lite konstigt ut här hemma...) så kommer jag sakna de små liven, de är så otroligt trevliga och mysiga, nja för det mesta i alla fall. Grattis till Martti, Philur lyfter på benet redan och kissar fint på kylskåp, skåp och väggar m m, he he, snart är han din... Carina får det nog hyfsat lindrigt, fast lilla Philler kan hon också. Grattis även till Anders, dottern kallar Phoenix för "den onde", snart är han din också och jag har bara den gulliga kvar... (ja, i allfall när hon sover ;))


Karlssons nya stjärna

Suck, inte helt lätt att få mallevalpar att fastna på bild när man har en trött digitalkamera...
Här har i alla fall Philur och Philler fastnat.


Ja, flytten närmar sig också, och allt med den, skulle flytta telefonen, men se skulle det gå lätt? Nej, självklart inte, de hittade inte vår nya adress i systemet, så de Telia måste skicka ut en tekniker!?? Jag försökte förklara att huset hade varit bebott och att det redan fanns telejack, men vad är en liten människa i förhållandet till Telia?? *suck* Få se om det blir någon fast telefon, beror på hur mycket pengar Telia ska ha för att vi ska få det. Blir det för dyrt får vi väll köra mobilt.


Ja, det tredje som närmar sig är min examen, känns lite konstigt det också. Håller på med min  c-uppsats, eller som det heter på riktigt: examinationsarbete i min professionutbildning, fint ska det vara... I tre och ett halvt år har jag levt i studentvärlden och ska nu plötsligt ut i den "riktiga" världen på helt ny ort! ( ja, om jag nu får något jobb vill säga) *gulp* Ja, det är mycket nu...


Ha det gott!


Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Anna & Nellan

Publicerad 2008-11-19 09:47:59

Skönt att vetrinärbesiktningen gick bra...det är ju alltid lite oroligt innan det är klart!



Kul för Martti att den lille juvelen redan markeringspinkar moha blir nåt att bita i hehe



Å att Anders får den "onde"... moha kan det vara så att man får det man förtjänar;) Det är ju så "lätt" att ha malle...var det någon som sa;)



ska bli roligt att följa alla puppisarna och se vad det blir av dom när dom blir stora för dom är ju så himla goa å gulliga!!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-11-20 21:05:27

Dom är så himla söta, va kul det skall bli att träffa dom. För nu har man ju turen att få träffa Anders med sin gangster oxå ha ha!



Kram

Lena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela