Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Ja, vad säger man...

Publicerad 2008-03-10 16:29:07 i Allmänt

Har fått svar från Peter Rimsby, generalsekreterare på SBK, jag mailade förra veckan och frågade hur det funkade med etikgruppen. Här kommer hans svar: Arbetsgruppen för funktionärsetiska regler är tillsatt av förbundsstyrelsen. Gruppen kommer, när arbetet är slutfört, att lämna ett förslag till förbundsstyrelsen som då beslutar om hur vi ska gå vidare. Jag kan idag alltså inte säga om man kommer att skicka förslaget på remiss eller inte.


Vad blir kontentan av detta tro? Vi "fotfolket" måste väl ha rätt att säga något, eller?


Träningen har legat lite i stiltje då Cola har löpt, men nu ska vi sätta fart ordentligt. Är riktigt sugen och har prickat för både sök och spårtävlingar i kalendern. Skulle vara roligt om vi kunde starta i skyddset också i år, får se hur det blir med den saken. Söket och spåret funkar riktigt bra, sen är det, det där med att komma med på högre spår häromkring, lika lätt som att vinna på Triss *L* Något som  inte alls skulle sitta i vägen för en fattig student som jag. Fick 6000 minus!! På min lön (hade tagit ut för mycket semester i somras!) Vilket dessutom betyder att jag bara har 9 dagars semester sommar *GRÅÅÅT* Som om inte det var nog gick bildjä... sönder, styrled och vad det nu var med. Ja, det kan kanske kan vara bra att ha en sådan *le*, så in med bilen på reparation och 7000 kr fattigare där också!  Någon som har lite pengar i byrålådan som du inte behöver?  


Här kommer "ormöga" Orka, lycka till I Norrköping! Fotot taget av http://www._v_.fotosidan.se/
image71


 Avslutar med ett citat "My goal is to be as wonderful as my DOG thinks I am!


Lev väl!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2008-03-12 19:13:20

Kanske behöver man vara lite fattig ibland Kerstin för att riktigt kunna uppskatta när man sedan blir "rikare". ;)

Och du, jag ropade in ett halsband på auktion på tradera med "magnet health"-stenar i. Ett med strass på utsidan. Loi har fått använda det lite, och några stenar (av strassen) har ramlat bort. Valpusling som inte kan vara rädd om grejerna. ;) Haha, vad har din tjeja för halsmått? Du kan få första tjing på det när jag tröttnar, om du kan leva med att de fattas några "fina" stenar. OM det är den typen av magnet halsband du tror på?! Svart är det hur som helst.

Nog blabbat! Lycka till med att komma med på spårtävlingar. :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela