Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Dag efter dag...

Publicerad 2008-07-28 10:54:45 i Allmänt


I går kväll kom vi hem från Göteborg, där vi varit liitee fler dagar än vi planerade från början, hm. Vi åkte ner förra fredagen för att para Alva, hon parades på 10 och 12 dygnet förra valpningen, så för att inte missa något åkte vi på samma dag. Väl nere var Elis inte speciellt intresserad, så vi prövade dagen efter, samma sak igen och igen... När måndagen kom började vi undra vad det var som inte stämde, så vi åkte till veterinären för blodprov. Svaret fick vi dagen efter och där konstaterades att Alva tidigast skulle gå i höglöp på fredagen. (vad har vi lärt oss på det...) Alltså en vecka senare än vi hade beräknat! Nåja, det har absolut inte gått någon nöd på oss, vi bodde kanske inte så schangtilt, men helt ok, TACK SNÄLLA för logi, alla hejarop, skratt, sällskap och träningssällskap! Kanske skulle man ta och flytta till Göteborg...


Nåja, vi åkte hem till Elis på fredagen, åt god middag (tack, tack) å se på tusan, det blev en parning! Vi passade på att para både lördag och söndag, när vi ändå var där, gick hur smidigt som helst.


På lördagen var vi hembjudna till Lena och man, mycket trevligt och gott, även där, tack tack!


Vi har även sett Göteborg som turister, så det blev lite semester också, vi hade ju inte tillräckligt med kläder med oss, men som tur är finns det affärer (och gott om dem) i Göteborg också, så det blev lite shoppande he he. Vi har tränat hund också, både spår, sök, lydnad och lite dunka. Bra med nya figguranter och nya spårmarker! Vi hade ju tänkt åka upp till hälsingland och vara hemma och göra lite nytta, men det här var inte fel det heller. Nu är det vardag igen och jag börjar jobba idag, gråååt!


Bild på kärleksparet


Ha det gott!
Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2008-07-28 10:57:10

Fina hundar :)

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2008-07-28 13:14:43

Ja, nu håller vi tummar och tassar i Göteborg för en massa söta mallisar!



Nä det är inte roligt att jobba när det är så fint väder men denna vecka blir ju lite kortare, jätteskönt. Men du har det rätt bra faktiskt som har någon som sköter marktjänsten:)

Kram

Lena



Postat av: Jenny

Publicerad 2008-07-28 20:52:34

Elis han har koll han! ;) Likadant med Ulli, han är petnoga den karln! Vi hoppas på många friska och glada valpar.

Postat av: kats

Publicerad 2008-07-30 09:57:30

å så spännande... kul å få följa dom på nätet här...



må gott

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela