Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Skyddstävling för husse

Publicerad 2008-08-30 19:54:34 i Allmänt


Nu är vi hemkomna från Eskilstuna och skyddstävling . Som alltid är det trevligt att tävla där, ja nu var det inte jag utan mannen, men jag var hangaround. Dagens tävling gick ganska bra, Oska missade bevakningen i korg och dubbeln, hm. Bevakningen är ju hennes akilleshäl, men dubbeln brukar hon ju gå jättefint i. Ja, ja man blir aldrig klok på de små liven, dagen slutade i alla fall med en 2:placering, 659 p och certpoäng. Det hade blivit fina poäng om mannen hade fått med det han nollade, men nu är det dedär med om... Stort grattis till Thomas och Baxxa som "snodde" certet i dag på fina 699,5! Själv han jag med att lägga spår till Cola. La över spåren de hade på tävlingen, gick riktigt bra, dutti vovve! Å håll i hatten, idag var kameran med, den kom t o m ut ur bilen och blev använd *le*


Oska farande fläng


En del kämpar och tävlar, andra vilar...


Fantastiska Ulli var lite busig idag, hon och husse var inte riktigt överens om det där med när man ska släppa skyddsärmen, hm


Baxxa in action

Vi har lagt bud på huset och är för närvarande högst, nu ska vi besiktiga och kolla annat, sen kanske vi blir Tibrobor... Lite ångest är det allt.


Pratade med Carina i går, Alva börjar bli rund om magen och tuttarna börjar bli ordentligt stora, så nu blir det nog smått. Inte jättebra planering att lägga ut vårt hus till försäljning fullt av valpbajslukt kanske *le*, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Nu är det bara att gilla läget, det löser sig på något sätt!


Ha det gott, nu ska det mysas med kudde och filt i soffan...

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Anders

Publicerad 2008-09-01 11:42:07

Spänningen är olidlig :)

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2008-09-01 16:12:55

Grattis Pelle & Oska!!! Så bra poäng trots 0:orna, jäkligt synd utan dom snackar vi SM kvalpoäng eller? Ni är på gång, glöm inte boka plats på SkreaCamping till SM2009, och då drar ni ju husvagnen för ni lär bo rätt nära eller hur??



Konstigt att när väl saker börjar hända så händer det allt på en gång, så nu håller vi tummarna för huset och att Alva får ett gäng med puppisar, Gud va kul!!

Ha det gott

Kram

Lena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela