Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

O:arna!

Publicerad 2007-09-30 19:07:58 i Allmänt

image40
SBCH Foggens Orka

Denna helg var det O:arnas tur, i går tävlade Otto alias Erik akl sök, och blev uppflyttad, med riktigt bra poäng också, vilket är extra kul då Jeanette inte tänkte tävla. Där ser ni, ni är jätteduktiga!


När jag så även idag gått upp i ottan för att vara supporter (ja, det måste vara något allvarligt fel i lilla huvudet!) och såg Oskas prestationer i skogen blev jag mycket glad! Hon gick kanon på skogsarbetet, så var det, det där med lydnaden igen, hm, ja du Pelle erbjudandet står kvar *le*. Skyddsarbetet gick också ganska bra, finns att fila på även där, men i det stora hela gjorde både husse och Oska ett bra jobb. Så när man sitter där och tittar, ringer telefonen, det är Ulrika som meddelar att Orka fått sitt tredje cert och därmed blivit SBCH!! Jamen kan det bli bättre? Två brukschampions på en vecka! Jag blir så stolt så jag nästa spricker!


Pelle ska nog gå och köpa en lott för turen var verkligen på hans sida idag. På uppletandet tog Oska sista föremålet 1 sekund före tiden gick ut, sedan får han cert på poängen 640,75! 0,75 poäng över gränsen, men det gäller att ha marginalerna på sin sida. Vi kollade vårt lotto, ingen vinst, förmodligen har turen förbrukas för denna gång, så det kanske inte är någon idé att köpa någon lott i alla fall!


Hann som vanligt köra lite med Cola, hon växer och växer och det blir roligare och roligare att köra med henna. Körde även några markeringsövningar, hon börjar förstå det där med rullen riktigt bra nu. Kanske ska man försöka sig på att tävla lkl sök i november i alla fall. Får vrålträna markeringar och dolda legor då, har några dagar till att vela på, få se hur jag gör.


Bra helg för Foggens har det varit!


Ha det gott, önskar en mycket nöjd kennelmamma

Kommentarer

Postat av: Ann-Louise

Publicerad 2007-10-05 14:10:32

Testar att kommentera.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela