Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Regn, Riga och läger igen!

Publicerad 2007-07-23 13:38:23 i Allmänt

Ja, så har regnet även kommit till oss. Några fina dagar har vi haft i alla fall. Försöker lura ut mannen ut och spåra, men det går sådär, han skulle bara fika först, hm.


Förra veckan var vi till Riga med barnen, ja barn och barn en samling tonårsbarn mellan 15-17. Var väl inte allt för lyckat, det var inte alls så billigt i Riga som vi hade hoppats på, samla gamla affärer som här och ungefär samma priser. Vi fick i alla fall några hundfria dagar. Tack snälla Anna och Erik för att ni stod ut med att bo hemma hos oss och fick ta hand om sex malleflickor!


Snart bär det av på läger igen, denna gång är det som sagt hälsingland som gäller, vi har nästlat oss in på Quilpies kennel, trots att vi inte har några kelpisar kvar. Vi bor på Lassekrog med helpension! Det är lyx, när de dessutom finns hur mycket spårmarker som helst runt om blir det ju inte direkt sämre. Något som kanske inte blir fullt lika trevligt är resan dit, vi har sålt bussen, och i väntan på nytt inköp av lämplig hundbil för fyra mallar, blir det till att åka VOLVO 70, det skulle väl vara helt ok, om det inte var så att vi innehar fyra malleflickor. Trots takbox blir det nog väldigt trångt, så håll nu tummarna att vädret blir hyfsat. Men vad vi ska spåra Cola och jag, ja Nadja också förståss, har tänkt anmäla Cola till lägrespåret hemma i september, har tävlingsabstinens! Eftersom hon inte är klar för varken söket eller skyddset tänkte jag tävla lite spår.


Ha en fortsatt trevlig hundträningssommar!

Kennelmamman

 

PS: Det blir nog inga mer bilder från lägret, däremot kommer en icke hundbild på äldsta dottern + dotterns pojkvän tagen på vägen hem från Riga.image29

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2007-07-31 13:25:30

Inte alltid roligt med tonåringar, men kul med hundläger!
Åsa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela