Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

20 mallefötter...

Publicerad 2007-12-02 18:16:59 i Allmänt

Jättegrattis till Orka och Ulrika som fått ett första pris i lydnadsklass elit i helgen! Ni är så himla duktiga, och gör en kennelmamma så stolt!

image52

Jaha, så var det söndagskväll igen då... det är konstigt vad tiden tar vägen, känns som om det bara är fredagar och måndagar. Här är det fullt hus kan man säga, med 20 mallefötter blir det ganska skitigt, för att inte tala om allt hår på golvet! Hur är det möjligt att hundarna fäller så mycket just nu, nu ska det ju bli vinter säger dem som vet, fast man kan ju börja undra när det var 7 grader varmt i dag. Med 20 mallefötter kan man väl få lite frost ute, snälla!

Nåja, det är bara att bita ihop, snart är det sommar... *suck*  Stackars katten har låtit bli att komma hem också, hon tycket att 5 mallenutter blev för mycket, hoppas hon kommer hem snart, blir orolig.


Får lov att gratta Anna och Erik som gift sig i smyg också, fast jag är fortfarande lite sur på dem, jag ville ju gå på bröllop!! Tro inte att ni slipper undan bus, det kan man greja i efterskott *he he* och snart kommer ni hem och ska hämta hundarna... *le*


Lev väl
Kennelmamman

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela