Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

P:arna två år...

Publicerad 2010-09-27 12:32:19 i Allmänt

Tänk att popcornhjärnan alias piluttan är två år… Svårt att tänka sig faktiskt, men så är det! Grattis alla p:are!


Här hemma tränas det inför lydnadstrean, hm jag som aldrig mer skulle köra lydnadsklass… ja, man är väl inte sämre… riktigt kul att träna lydnad med en pilutta faktiskt. Just nu tragglar vi metallen (vilken är mycket äcklig) och ställande från både sitt och ligg. Inte så märkvärdigt kan tyckas, men vilket pillande det har blivit av lydnadsmomenten, så nu tragglar vi rätt bakbenställande och ”tänk” vid både sitt stå och läggande. Idag står även vittringsapportering på agendan, hm svårt för en pilutta att sortera när hon bara blir överlycklig över att hitta en hel bunt spårpinnar… suck, man kan bara skratta åt henne.


Tyvärr är spårtävlingarna slut, hade ju varit trevligt att kört en lägre spår i höst, men det finns inga kvar! Det är ju bara slutet på sept… Ska i alla fall ge mig ut i det härliga höstvädret och lägga lite spår tänkte jag, ja efter att all städning är klar förstås, vet du hur mycket fem mallenutter skitar ner… Så, lediga dagen består mest i att städa tyvärr, men snart ska hundarna och själen få sitt.


Dagens citat: ”Den vise söker visheten, dumbommen har funnit den”


Ha det gott!

Kennelmamman

 

PS: Å ja, det blev lite dans…

Kommentarer

Postat av: Carina,Alva o Philler

Publicerad 2010-09-27 12:58:06

Oj,glömde helt bort födelsedagen för p kullen...

Men jag var och la elitspår till vår tävling på klubben i går,o sen så blev träning på klubben. Så Philler fick allafall en träningsdag :)

Postat av: Peggy & Mys & Gaia

Publicerad 2010-09-27 15:57:51

Det där med vittring är en hel historia när man har en pinnglad spårhund! Håller själv på att traggla, kan gå kanonfint ibland men lika illa nästa gång! Alla pinnar är ju guldtackor i Mysans värld! Inte lätt att lära om! Kör bara med skogspinnar nu när jag tränar spår, har faktiskt blivit mycket bättre! Prova! :-)

Postat av: Mirjam

Publicerad 2010-09-27 20:29:39

Grattis till Philuttan :)!!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela