Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Beställa västar

Publicerad 2010-10-31 17:37:49 i Allmänt

Nu är det dags, ska beställa västarna i morgon!

Idag var vädret helt underbart i sökskogen, tyvärr blev det en del missförstånd när Pilutta och jag skulle köra. Många tomslag blev det… Nåja, Pilutta var riktigt laddad i dag och verkar inte ha tagit någon skada. Men nästa gång får jag nog vara tydligare i mina instruktioner, inte lätt att få fram information till figgarna hur man vill ha det.  När vi tränat klart tog mannen och jag en promenad och hittade massor av trattisar, först sa vi att vi skulle strunta i dem, vi har redan så mycket, men det gick helt enkelt inte att strunta i dem, massor av stora fina, ner i bajspåsarna bara… Så nu har det inmundigats soppa med massor av trattisar, mums!

 

Två av Q tjejerna har börjat löpa, det är inte klokt vad tiden går, redan stora tjejer! Det var ju inte länge sedan de var små råttor och låg i valplådan. Qaxa är nog också på g, fasligt luktande i rumpor här hemma (ja, hundarna då…) Qaxa börjar bli stor hon också, inte alls så kaxig längre och inga hönsmord. Det gjorde däremot vi igår, tuppkycklingarna ligger nu i frysen, där gör det bättre nytta…

 

Nadja har slitit av en klo igen! Förstår inte hur hon bär sig åt, så nu är det faktiskt lite synd om henne, men inte verkar hon bry sig nämnvärt, full rulle som vanligt! Är ledig i veckan, men har besök så det blir inte så mycket hundträning, väntar på att tjejerna ska anlända, längtar!


Ha det gott!


Kennelmamman


”E
n kompromiss är konsten att dela en kaka så att alla tror de har fått den största biten.” Winston Churchill

Kommentarer

Postat av: Mirjam

Publicerad 2010-10-31 20:12:05

Det är en jättekulgren, sök, jag är väldigt glad över att få vara med och lära mig mer. Man är mycket beroende av de man tränar med för att det ska bli rätt och bra, som du skriver är det inte alltid lätt att få till alla instruktioner i söket så att det blir rätt. Nu såg jag inte er idag, men det var ju skönt att Phila inte verkar ha tagit någon skada och roligt att hon var laddad idag! Håller tummarna för er i söket!Ha en skön vecka med dina tjejer!!

Kram

Postat av: Mirjam

Publicerad 2010-10-31 20:13:20

Hmmm...jättekulgren??? Är det som en jättejulgran? ;) Vad bra att man är svensklärare :). Slant visst på tangenterna...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela