Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Nu är det tomt…

Publicerad 2010-05-16 15:50:18 i Allmänt

 

För nu har alla valparna åkt hem. Känns jättekonstigt, men de vuxna hundarna blir nog lite glada, för nu blir det lite mer tid till dem! Har börjat städa undan i valprummet, men det är ledsamt och tomt, men som sagt det är ett fasligt jobb att ha en kull valpar! Nu hoppas jag att alla valparna utvecklas till bra och friska små mallegatorer, så att de nya hussarna och mattarna får vad de förväntar sig! Får träffa de flesta på kennellägret i sommar, det ska bli jättekul att så många kommer! Nu ska jag ta tag i städning och tvätt (mycket tvätt blir det…)


 Bild från igår

Ha det gott, å en speciell hälsning till alla små bebisar!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2010-05-16 16:43:40

Du skall vara lycklig som har en fungerande tvättmaskin! Förstår att det blir tomt efter vappisarna. Även om de är Malligatorer så är dom urmysiga! Lycka till önskas alla valpköpare (jo, lite avundsjuk är jag!)

Postat av: Carina o Philler

Publicerad 2010-05-18 09:20:08

Halloj,förstår att det blir tomt efter att ha haft ett gäng vildar :)Men dom stora e nog glada att få ha er för sig själva.Här e lite trist, Philler började löpa i söndags, och vi skulle ha tävlat lydnad på onsdag och appellen nästa lördag.....Så nu blir det att anmäla nya tävlingar, lite trist,hon kunde ju väntat två veckor!!

Ha det gott!

Kram från oss

Postat av: Lena o Atte

Publicerad 2010-05-21 10:09:25

TACK för Grattis hälsningen!!!!

Vad fina valparna är, förstår att det känns tomt.

Det ska bli spännande att följa dom!!!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela