Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Å vad det är kul

Publicerad 2010-02-08 09:29:14 i Allmänt

När träningen går bra. Söket i går gick fin, fint! Fina raka slag i bra tempo! Tragglar lite med den fasta rullen, men det gör vi utanför söket. Gjorde en egenhändigt tillverkad av snöre och lösrulle, tyckte att jag var jättesmart. Funkade fint, hunden tog den galant, men trasslade sedan in sig i snöret… *suck* Nåja, det går åt rätt håll med rullen också! Har aldrig haft en hund som haft problem med att ta den fasta rullen, men varför ska saker å ting gå lätt? Tänk vad man lär sig mycket på alla knasigheter som hundarna har för sig när man lyckas lösa dem!  Ett litet plus, eller ett stort plus är att jag slipper frysa om fötterna. Har köpt riktiga ”fiskar” stövlar som är grymt varma och grymt fula. Jag som är en riktig frysskit slipper nu att frysa om fötterna!


Ha det gott!


Kennelmamman

Idag blir det inget citat, idag blir det ett boktips istället. ”All dogs have ADHD” av Kathy Hoopmann, en underbar bok som egentligen är till för barn med ADHD, men alla vi hundägare känner igen oss, å framför allt vi som har mallar!


Här kommer lite vinterbilder


 

Kommentarer

Postat av: Christer

Publicerad 2010-02-08 10:12:36

Vilka fina bilder! Den med "snömasken" är jättebra!

Postat av: Helena

Publicerad 2010-02-09 12:47:34

Hej! Kul att det gick bra på sökträningen. Kan man kanske få låna DAMP-boken sen? ;)Troligen bra att analysera både mig och hundar he he he

Postat av: Carina & Philler

Publicerad 2010-02-10 20:06:49

Kul att det går så bra med träningen :) Vi kämpar på för fullt här också, kanske inte riktigt klara för tävling, men det känns inte så långt bort!

Postat av: Carina och Olex

Publicerad 2010-02-11 21:59:20

Såg jättebra ut ikväll med lydnaden med Phila. Olle och jag tragglar fortfarande våra högersvängar:-). Börjar dock bli bätte och bättre. Helt impad över killen, han tröttnar aldrig och har stort överseende med sin matte;.), kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela