Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Trötta…

Publicerad 2010-04-26 10:25:58 i Allmänt

En liten stund i alla fall… Mycket besök i helgen har det varit. Det märks på valpar och kennelmamman i dag… Det är jättetrevligt, men man blir lite mör både två och fyrbenta. Nu börjar valparna visa sina personligheter mer och mer och jag har nog valt ut vem som ska få vilken valp nu. Positivt är att flera av valpköparna säger att de är så jämna, det är bra! Jag som sitter hos dem mycket och träffar dem många timmar per dag ser dock lite skillnader på dem, och har förhoppningsvis lite koll på vad valpköparen vill ha och vad hunden ska användas till. Så nu är det nog bestämt som sagt, men det kan ju ändra sig… Namnen är i alla fall inskickade till SKK, så nu har de små liven snart stamtavlor.

 

Annars är det gummistövlar på som gäller nu, attan vad de bits. Kanske skulle ta en bild när alla hänger och sliter i mina kläder och skicka till SKK *asg* ja, det där med extremt kampvilliga hundar… nä, bara skojar! Men som sagt, aj, vad ont det gör när hela gänget kommer och hänger sig fast i benen. Någon som har långa fiskarstövlar att låna ut till en sargad kennelmamma?

 

Nu är det promenad med de vuxna som står på agendan, sen måste jag nog ta tag i alla sysslor som inte blir gjorda när man har besök, som städa och sånt tråkigt. Måste bara passa på att Gratta Orka och Ulrika som återigen vunnit DM i spår i Stockholm för tredje året i rad!!

 

Ha det gott!

Kennelmamman

 

Kommentarer

Postat av: Carina/Gotland

Publicerad 2010-04-26 11:13:08

Tack för en jättetrevlig helg. Pigg i dag när klockan ringde 04:30 trots sen hemkomst. Så mysigt att få träffa er, alla hundar och givetvis alla gremlins. Alla lika trevliga och jämna så det känns bra att överlämna valpvalet på er...

Vi syns snart igen.

Postat av: Carina/Mullsjö

Publicerad 2010-04-26 15:41:47

Tack för besöket i helgen! Jättemysigt att träffa dom! Ha det gött!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela