Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

mer från SM

Publicerad 2009-09-21 19:03:33 i Allmänt

Så, här kommer en lite längre rapport från helgen. Är lite mör idag faktiskt, det är bara att inse att man inte är 25 längre, hm…


Åkte som sagt till Norrköping i fredags kväll efter jobbet, SM:et var väldigt bra anordnat med gångavstånd till arena, bankett och boende. Vi bodde i husvagnen så fick den komma ut lite också. Så till tävlingen då, ja som sagt mannen började inte så bra med ett dåligt sök. Jättetråkigt när hon kan gå så fint. Ironiskt nog markerade hon föremålet i söket som hon haft problem med tidigare men missade massor av poäng i söket när hon missade en figge och klibbade vid husse. Efter söket fick de lite revansch då lydnaden gick riktigt fint, näst bästa lydnaden hade de och det är riktigt kul när det är den som inte riktigt har funkat tidigare. På skyddset kom Oskas gamla ”problem” igen. Lämnade på bevakningen, *morr*, men men det är faktiskt bara hundar och hur ofta kan man träna under SM liknande former. Det var massor av publik, det mesta jag sett på ett polis SM tror jag, kul. Korgarbetet gick riktigt bra, figgen kom efteråt och sa att Oska hade det klart bästa överfallet i korg, kul att höra. Något som också var kul var att det funkar i ärmen igen efter borttagningen av de trasiga tänderna, riktigt fina angrepp hade hon. Men som sagt för att ligga i toppstriden med dåliga poäng i söket har man inte råd att missa i skyddset, så det slutade på en 13:e placering. För Nappe däremot gick skyddset riktigt fint, han höll ihop bra på skyddset (det tog bara 7 år… he he) Hade de bara haft platsliggningen med, då ni… Stort Grattis till Ronny och Lei-Anns Besk som vann! Två Turebarn på pallen!


Oska och husse på g...

Nappe är glad, men husse...? Nervös??

Philafila har miljötränat och blev mycket trött av det. Hann också med att lägga ett spår till henne på gräset bland alla husvagnar och hundar, det gick kanon! Nu jä… verkar polletten ramlat ner ordentligt, så jä… kul!


Philafila är lite trött...

Onja hade också lite småmissar i sitt SM, men som sagt det är bara hundar och jag är mycket stolt över alla ”mina barn”.

Så till något mycket sorligt, fick ett sms (extra tråkigt att få det på ett sms) i veckan där det stod att Ojja var i himlen, lilla härliga Ojja som var glad med hela kroppen, sov gott stumpan!

På lördag fyller P:arna år, då ska lilleman tävla akl, håll tummarna. Det är inte klokt vad tiden går! Kanske, kanske blir det smått hos Foggens igen, vi får se…


Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Gunilla

Publicerad 2009-09-21 22:17:39

Grattis till alla era framgångar! Även vi har ju haft en del i helgen. Maggie uppfl till ekl spår, Kalinka trea på FM Bevakning. Kulo 1a pris i lydnkl 1 samt etta på utställning. Ha det bra! Kramar!

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2009-09-22 07:20:38

Härliga bilder! Hon ser verkligen slut ut lilla Phila:) Va spännande med lite smått nu blir man riktigt nyfiken:)



Jättetråkigt med lilla Ojja!



Kram

Lena

Postat av: Carina.Alva o Philler

Publicerad 2009-09-22 07:36:21

Stort Grattis till Martti o Nappe!!

O även till Pelle o Oska (näst bästa lydnaden va ju inte fy skam):)

Verkligen tråkigt att läsa om Ojja...



Blir lite avis på Lilleman....appellen redan!!!

Men vi har inte såå mycket kvar, lite platsliggning,framförgående,linförighet...kanske måste träna ett tag till!



Kram,Kram

Postat av: Josefine

Publicerad 2009-09-23 00:51:28

Nämen lilla Phila! Upp och Hoppa med dig:)! Grattis till Polis SM resultatet:)!

Postat av: Eva G

Publicerad 2009-09-23 08:41:31

Grattis till 3:e & 13:e plats på PolisSM!!!

Kul att se live då jag var på plats, var även på banketten vilken jag håller med om var mycket trevlig!

Lycka till i framtiden med allt hunderi, ska bli spännande att se vad det blir - om det blir smått hos Foggens igen! ;=)

//Eva G

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela