Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Suck

Publicerad 2009-10-22 15:56:39 i Allmänt

Ja detta med teknik, nu går det inte att skriva kommentarer i bloggen, igen… *sur* Har kontaktat dem igen, få se om det finns något annat att göra denna gång. Skriv gärna några rader i gästboken i stället om det inte funkar. Jag som trodde att alla hade övergett mig *asg*.

Katten Arne har gått från livrädd till hysteriskt social, vill vara uppe i ansiktet hela tiden, brottas med honom just nu för att få ha tangenterna i fred, helst utan katt på *suck* Nåja, vi får hoppas att han är bra på att jaga råttor. Å nu fiser han rakt i ansiktet också…


Nu blir det förmodligen valpar igen hos Foggens. Till våren eller hösten 2010, lite beroende på när tiken börjar löpa (SM kan komma emellan), Fick erbjudande från snäll människa som lånar ut sin tik till oss, känns mycket bra att få detta förtroende. Nu blir du nyfiken va? Mer information kommer senare.


Nej nu ska jag stoppa lite i magen för att sedan åka till dunka dunka träning i äckelvädret, skönt att kunna gå in och träna då. I kväll ska det bli fortsatt betträning och vi ska nog avancera till större ärm. Bevakningen sitter finfint, tyst och fin, ska försöka ge damen lite mer självförtroende i skyddset också, hon är lite för lydig så lite raggarskydds ska det nog bli i dag också, gör inget på lillstumpa, hon är så oerhört lyhörd och blir lätt att hämta hem igen.


Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Christer

Publicerad 2009-10-22 20:17:24

Skönt med en uppdatering! Trodde ni hade "snöat" in eller liknade. Hoppas att raggarskyddet går bra!

Postat av: Carina

Publicerad 2009-10-23 09:43:44

Valpar igen, va spännande :)



Ses i morn!

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2009-10-23 15:20:24

Ja denna teknik! Superspännande:) Får hoppas det blir till vårkanten så man kan förlägga en helg med lite träning och mycket valpgossande!



Lycka till med raggarskyddet:)

Kram

Lena

Postat av: Josefine

Publicerad 2009-10-23 16:24:32

Åh valpar:)?!? Får man sätta upp sig på en:-)? Med ny inriktning på sevnsk hemmafru så här efter bröllopet så tycker jag inte det är mer än rätt att ha en hund till om man inte är så mycket för shopping, så kan man ju träna hund hela dagarna:-)! Lycka till med dunka-dunka:)!

Postat av: Mirjam o Patrick

Publicerad 2009-10-23 22:05:04

Mycket spännande med valpplaner! :)

Kram

Postat av: Helena

Publicerad 2009-10-25 09:53:58

Mest nyfiken på MH:t!!!! Ryktena säger att det gick ganska bra - eller?

Ser fram emot en uppdatering.

Kram Helena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela