Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Grönt öga

Publicerad 2009-07-10 10:20:38 i Allmänt

Ja, inte jag då utan popcornhjärnan som fått droppar i ögat som gör det grönt. I går blev det veterinärbesök, lillstumpas öga såg inte bra ut. Svullet och irriterat, så som sagt det blev veterinärbesök i stället för sökträning med Mallekraftarna som är här på läger *sur*.

De tre nittonåriga pojkarna har åkt hem, de lämnade ett berg av tomma ölburkar och "lite" tvätt... Pelle sa åt dem att lägga sängkläderna i källaren vid tvättmaskinen, å det gjorde de, med täcken och kuddar och allt, hm dottern undrade om de aldrig hade bytt lakan, man kan ju undra... Nu avlöses de av den stora dottern som kommer i dag, samt av en kompis till lilla dottern, huset fullt igen! Men det är bara trevligt, blir så tyst när de åker.


Nu har det regnat å regnat å regnat! Nu får det ge sig, förra veckan hade vi 30 grader, nu är det 12 och ösregn!!  Vad är det för fel på mellanmjölk?? Den lilla hunden är MYCKET understimulerad, jag tycker att hon ska ta det lugnt med tanke på ögat, kan väll säga att vi INTE är av samma åsikt hon och jag... Så i morgon blir det nog sök med Mallekraftarna innan lilla hunden kryper ur sitt skinn, he he. Ska lägga ett spår idag innan dottern och jag åker till Skövde för att hämta storesyster vid tåget, då blir det miljöträning igen. Dottern skäms över lilla hunden beteende på stationen, är inte precis alla där för att hälsa på lillstumpa?? He he  


Nu är det nog bara att ge upp, det kommer att regna i dag också, så det är bara på med regnkläder (igen...) och ta en promenad innan den lilla går upp i atomer.


Ha det gott!

Kennelmamman


"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ett ljus"
Sigfrid Siwertz

Mer bilder från lägret

Lilla mysiga "Kringelkrångla"

Husse hämtar Ullis i plojuppletandet, godiset slut...

Å så här trevligt hade vi på kvällarna...

Hm, Ojja undrar om lägret redan är slut...

Kommentarer

Postat av: Helena Åberg

Publicerad 2009-07-10 10:36:57

...efter regn kommer solsken... hoppas en som går på semester idag!

Hoppas ögat blir bättre

Kram Helena

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2009-07-10 12:38:02

Man blir så avis när man ser bilderna från lägret! Men nästa år då gör vi ett nytt försök:) Hoppas ögat blir bättre på lillstumpan. Ja du här har regnat här oxå men helgen skulle väl bli ok vad dom säjer, en vecka kvar innan semester underbart!!



Kram

Lena

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2009-07-12 19:16:41

Fina bilder Mia "Mallekraft" har tagit på dig och Phila, speciellt det när kopplet hänger runt benet på dig:)



Kram

Postat av: Carina,Alva o Philler

Publicerad 2009-07-15 09:57:17

Å va tråkigt med hennes öga, hoppas det snart blir bra.Håller med om vädret, att det inte kan vara lite lagom!!!

Här är hundarna också lite understimulerade,har haft fullt upp hela veckan med att förbereda Rickeys 40 års fest på lördag,när detta är över kanske man kan börja varva ner:)



Ha det gott/ Kram

Postat av: kats

Publicerad 2009-07-17 17:16:21

Men sicken go liten svarting:o)



må så gott.

kats

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela