Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Är det ett sent aprilskämt?

Publicerad 2009-04-15 17:39:44 i Allmänt


Citat ur http://www.skk.se/  "Därigenom har NatDopK beslutat att västen faller under Dopingreglementets 7.1 Otillåtna metoder, vilket betyder att det är 14 dygns karenstid efter det att västen använts. Karenstiden innebär då att hundägaren inte får använda "Back-On-Track-västen"14 dygn innan hunden deltar på prov, utställning eller tävling. Denna karenstid gäller oavsett om hunden anses vara frisk eller inte."


Läs mer på SKKs hemsida! Var är vi på väg??  Kan detta vara möjligt??


Har spårat, både idag och igår med "popcornhjärnan" . Nu börjar det faktiskt sitta, både igår och idag gick hon över både älg och rådjursbajs, utan att äta!! HURRA!! Idag hade jag fyra apporter i spåret och dessa är hon klockren på. I dag hade hon tappt i början för storasyster Nadja satt ock skrek i bilen /&¤*!# , men tog upp spåret självmant igen. Så nu verkar det sitta och vi kan gasa framåt! Fria följet börjar så smått sitta också, men som sagt, detta med popcorn, suck. Sitta kvar, går i ca 20 sekunder, sen kommer hon på att hm, det var nog ligg vi skulle göra... Hon blir väl stor hon med... (jag längtar...)Men hon är otroligt kul att hålla på med, vilken energi!! Å framförallt har jag fått en hund med både kamp och humör, så jag ska inte gnälla! Å inte kan man låta bli att skratta åt henne heller.


Nej, nu ska jag ut i trädgården och lägga i stenar och rötter som vi släpat hem från Kråk i den nyfyllda dammen (tur man har en tålmodig man) Det stod nämligen en rund turkos färgad sådan på tomten när vi köpte, inte min stil riktigt. Däremot älskar jag ljudet av porl, så vi har gjort dammen så bra som det bara går till ekonomin och tiden ger oss möjlighet till en stor ny.


Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Carina och Olex

Publicerad 2009-04-15 20:09:14

Heja!

Vad kul att det går framåt i spåret, visst är hon duktig:-).

Blev det några nya höns i helgen?? Ha det bra, vis ses,

kram Carina

Postat av: Carina,Alva o Philler

Publicerad 2009-04-18 08:11:36

Har också läst om Back-On-Track-västen,man önskar ju att det var ett aprilskämt!!? men det verkar ju inte så....... vi får väll se vart det slutar.

Va skoj med en damm. Vi har tänkt att skaffa en i många år,två fulla pallar med kattskallar ligger o väntar på att förgylla en damm( har legat nu i 3 år)

vi får väll se om vi orkar ta tag i det snart:)

Postat av: Lena, Asic & N Ceta

Publicerad 2009-04-18 20:58:05

Kul att spåret funkar så himla bra, o att du fått en hund som passar dig som handsken, tänkte på humöret:) Skrattade gott åt dammsugar bilden, Ceta är helt rabiat i den oxå! Va mysigt med damm, något som porlar så himla rofyllt! Hoppas vi ses snart!

Kram

Lena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela