Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Äter mer å mer...

Publicerad 2008-10-04 17:29:20 i Allmänt


Valparna är som sparvungar, gapar och sväljer. De två största, kallade paddorna som arbetsnamn är gigantiska. Kollade med O:arna igen, nu väger de ca 300 g mer än den störste valpen gjorde i o-kullen! Lillstumpan (ja, det är ena tikens arbetsnamn) är ingen lillstumpa om man jämför med tidigare kullar, utan ganska vanlig.


Annars händer det inte så mycket i valphagen ännu, de små liven rör sig mer och låter mer, men annars är det ganska lugnt. Alva däremot, hon tycker att det är tråkigt periodvis och vill ha uppmärksamhet. Går längre och längre promenader med henne nu, även om de fortfarande är mycket korta. På dessa promenader är Alva sakletare, gamla bollar, vedträn eller gamla pipisar, allt ska läggas i valplådan! Hon har ett helt lager där, brukar rensa lite ibland.


I morgon är det skyddstävling på klubben, jag ska inte göra så mycket annat än att ligga figge i söket, sen måste jag hem till barna. Pelle är tävlingsledare. Får önska alla tävlande lycka till!


Nästa helg är det visning på huset igen, håll nu tummarna att finansgubbarna gör att marknaden blir lite bättre till dess. Pratade med mäklaren i veckan, det är heldött överallt säger han. Det är ju fantastik tajming av oss, eller hur *not*. Nåja, nu är det som det är, lär ju inte få ut det mäklaren trodde vid värderingen, *gråt*  på fredag ska vi betala Spethult, sen sitter vi med dubbla kostnader, inte kul! Så som sagt, håll nu tummarna att det är någon stackars människa som vill ha vårt hus!

Nej, nu blir det horisontalläge i soffan!

Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2008-10-04 18:42:40

Herregud va sugen man blir! Nu vill jag också ha valp:)!

Postat av: Anette & Dilda

Publicerad 2008-10-05 09:19:33

Å vad söta valparna är:)jag tröttnar aldrig på att titta på valpbilder. Jag håller tummarna gällande huset.

Ha det gott

Kram Anette & Dilda

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2008-10-05 19:33:53

Gudomliga är vad dom är! Men jag är inte så sugen ännu räcker att se dom 2 man har för att bli trött, framför allt den ena:) Men det skall bli underbart kul att träffa och pussa på dom små blivande stjärnorna. Lycka till med huset!

Kram

Lena

Postat av: Anna & Nelly

Publicerad 2008-10-06 07:18:06

Dom är ju supersöta dom "små" liven...blir faktiskt lite sugen ;) Längtar tills man får träffa dom och pussa lite på dom!



Tack för en mycket trevlig tävling på klubben...vet at du tycker att de andra ska ta åt sig äran men jag vet att du varit med på ett stort hörn :) Tacka mannen med, han var super som TL!!!



Kramisar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela