Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Äntligen...

Publicerad 2008-11-09 18:58:00 i Allmänt



Idag kom det flera familjer på visningen, hurra! Nu så kanske det kan bli flytt av...
innan visningen städade vi huset i flera timmar, det tog ca 10 minuter för valparna att rasera den städningen när de kom in igen, hm (ja, varför hade man nu valpar igen?...) Nä, de är faktiskt riktigt roliga nu, vilken skillnad att bara ha fyra! Man ser verkligen deras olika personligheter. Jo, vi har faktiskt dem ute i huset stora delar av dagen (på natten är det "fängelse" i valplådan) Det blir en enorm socialisering för dem med alla människor som springer här och alla ljud, det är en förmån att kunna ge det till dem när de bara är fyra stycken, skulle aldrig funka om de var flera. Moppen blir utsliten, men de finns ju dem som inte gör annat än moppar...


Här har Philur haft ner en av kuddarna från soffan, gosat in sig ordentligt. Varför ligga på golvet när man kan ha egen kudde??


Måste bara kommentera ett av inläggen från förra bloggen, Axilur tar spolmask också, bara så att det inte blir några missförstånd!


Ha det gott!

Kennelmamman


Kommentarer

Postat av: Anna & Nellan

Publicerad 2008-11-09 20:42:11

Åh vad bra att det kom många på visningen...nu håller vi tummarna för att det går vägen!!! Trist för oss att ni flyttar men det är ju inte så långt till Karlsborg, tack och lov!



Vad söt han é lilla Philur...ångrar sig Marti så kanske jag smugglar med honom hem hehe



Ses på mån kväll!

Postat av: Carina

Publicerad 2008-11-10 07:42:50

Vad skönt att det kom folkt o tittade.

Vi håller tummarna att allt går vägen.

Du får nog ha koll på Anna.... litar

inte riktigt på henne... räkna valparna

innan hon åker hem.

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2008-11-11 21:25:55

Kanon, då skall du se att det löser sig! Men Gud är hon söt eller söt lilla pyret eller! Skall bli så kul att få träffa henne och Er oxå givetvis:)



Kram

Lena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela