Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Träningshelg

Publicerad 2008-01-21 15:23:55 i Allmänt

 
Hm, vilken av dessa var det nu jag skulle ta först... svårt att vara man och göra flera saker samtidigt  ;)

Oska tränar bevakning och utbackning!


Jonas in action!
image62

Tyvärr så är inte bilderna av den bästa kvaliteten, måste ha en bättre blixt för att fota inne! Här  är det Cola in action.


Då var man hemma igen då, efter några MYCKET GIVANDE dagar av skyddsträning tillsammans med Jonas. Alla i gruppen har gått ordentligt framåt i sitt tränande, och som alltid efter en intensiv träningshelg så känner jag mig så inspirerad att fortsätta träna. Enda kruxet är att vi alla kommer att sakna Jonas. Han är så otroligt duktig på att läsa hundarna och att spela på dem, som ett extra plus är han ju trevlig och ödmjuk också. Många bra och användbara tips har vi fått för fortsatt framtida träning. Cola gick att köra fullt ut, skönt! Såret ser jättefint ut och hon fick köra "raggarskydds" hela helgen. Fullt ös, det behöver hon. Hon var hur taggad som helst! Jättekul! Ett bevis på att hon inte har något men av såret syns på att jag har fullt med blåmärken över hela benen och vid en titt på tratten. Vad är det med mallar och tratt egentligen? Kommer man inte fram för att tratten är i vägen, ja då stannar man ju inte om man är malle, nej, då tar man bara i lite extra, då kommer man ju fram! Går tratten sönder, eller råkar det vara någon i vägen, ja det tar man ingen som helst notis om. Fram i full fart är det som gäller bara!

image60
Vadå tratt, ska man ta det lugn då? 

På lördagskvällen fick vi även förkovra oss i de olika ringsporterna, Jonas hade med sig filmer på både fransk, belgisk och mondeoringsporterna. Kul att se hur de skiljer sig åt och framför allt att ha en proffskommentator som kunde svara på alla frågor vi hade. Kul att se lite olika hundsporter, alltid kan man få några idéer som man kan "sno" i sin egen träning.

TACK SNÄLLA Jonas för givande dagar!!


Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2008-01-21 22:23:49

Åhhh vad avundsjuk jag blir...ville oxå vara med å träna å så måste man jobba...å så blev man sjuk till råga på allt = ORÄTTVIST!!!

Fast det kommer ju fler tåg...eller?

Låter som ni haft en kanonhelg med en massa kul träning och trevligt sällskap!

Ha det // Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela