Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

Som sagt, jul å mallevalp...

Publicerad 2008-12-27 21:26:11 i Allmänt


Julen börjar närma sig sitt slut, tjejerna är kvar och det var så underbart att ha dem här. Mamma med man åkte hem igår, synd att de inte kunde stanna längre, men deras katt behöver sällskap... hm. Vi har hunnit umgås en hel del, gjorde Skövde i går på rean *suck* inget för mig, men tjejerna hade fått presentkort i julklapp så det var bara att gilla läget. Idag har båda tjejerna övningskört. Helene för första gången på flygfältet i Karlsborg (ja, vid sidan om förståss) gick riktigt bra. Sofie körde dit och hem, det är ju perfekta vägar här omkring för övningskörning, det blir ju inte så lätt kö, he he. När vi kom hem gjorde vi i ordning grillkåtan och grillade korv och marsmallows, riktigt mysigt! I morgon åker de hem, *snyft*.

Phila tycker som sagt att det här med jul är fantastiskt, papper och kartonger överallt och massor av människor som kan bry sig om henne. Finns hur mycket som helst att sno... *suck* glitter och kulor i granen vandrar högre och högre upp varefter vi snor tillbaka stöldgodset från henne och hänger det högst upp i granen, ser faktiskt lite lustigt ut. I går snodde hon en hel ananas!

Ja, här skulle det varit en bild på ananastjuven, men inte fn, funkade det... Å stordatorns internet fungerar inte på 4-6 veckor!! Ja det måste ta lång tid för dem på kontoret att knappa in ett nytt telefonnummer, det är ju inte klokt!

En annan kul lek (enligt Phila) är att stoppa ner huvudet i husses stövlar och sno sulan!! Med tanke på hur stora stövlarna är och hur lite hunden är, är det skojsigt att se hur hon lyckas (ja, jag vet att jag borde säga till henne... men det ser så kul ut, å så är det ju inte mina stövlar, he he...)

Nej, nu är det soffan som gäller en stund, innan kudden väntar, Phila har börjat vakna 05.40 varje morgon!! *suck* det är kul med valpar, eller?


Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela