Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

SM m.m.

Publicerad 2008-08-25 08:58:55 i Allmänt

Nu är det vardag igen. Idag börjar den sista terminen i mitt pluggande, blandade känslor. Men ser ändå fram mot hösten, det väntas ju valpar! Träffade Alva igår och ja, jag tycker att man kan börja ana lite. Carina säger att hon ser lite bl.a. är Alva lite tröttare än vanligt. Hoppas nu att vi inte ser något bara för att vi vill! Rapporterar när jag vet mer.


SM, ja skyddset var olidligt spännande! Till slut så blev det en malle på första plats på pallen i alla fall! Mega grattis till
Frida och Best, det såg så otroligt trevligt ut! Vår egen Orka placerade sig på en 13:e plats i spåret, bra jobbat Ulrika! Inga kort tyvärr.


Det är så kul att vara på SM, så många trevliga hundvänner man har över hela landet, kul att träffa dem! I år handlade jag inte en enda pryl, inte ett hundben ens! Det är rekord!! Om 14 dagar är det polis SM, I Karlstad får ta igen det då... Mannen ska döma både lydnaden och skyddset, så honom lär man väl inte se så mycket av, men som tur är finns det många vänner och bekanta att umgås med där också, å banketten förstås, då ska det dansas! Å så måste vi ju hålla alla tummarna för Nappe!


Gården då, hur blir det med den? Vi lägger bud idag, så får vi se vad som händer.


Ha det gott!

Kennelmamman

Kommentarer

Postat av: Lena,Asic & NCeta

Publicerad 2008-08-27 19:57:48

Alltid lika kul att träffa Er!!! Självklart ett miniläger hade suttit på plats innan julstöket sätter fart:) Men vi har mycket kul att se fram emot innan dess:) Är du trött och sliten lovar jag att rasta "bebben":)

Kram

Lena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela