Foggens Kennel

Tankar från en kennelmamma

HD resultat ok!

Publicerad 2007-06-09 16:43:54 i Allmänt

Puh! Så var höftledspersen över för denna gång, resultat B och ua. Man vill ju ha A på höfterna, men det är ändå skönt att Cola är fri! Nu ä det bara tuta och köra! På måndag bär det av till Karlsborg, åker med Pelle ner på måndag, lägret börjar på onsdag. Ska bli så kul!!  Hoppas bara att det inte blir lika varmt som i dag, men man ska inte gnälla, äntligen sommar!

 

Tränade lite lydnad och bett idag, kan bara säga att det framåt, sakta, men ändå framåt! Idag gick hon riktigt fin lydnad och rättade in sig glatt när det blev sneda sättanden, full rulle på apportering och inkallning. Krypet börjar också arta sig fint. Blir glad när hon orkar trots värmen. Vi struntade i söket idag, man behöver ju inte överdriva i värmen. Får bli en cykel tur i kväll i stället.

 

Oska är pigg som en mört, tog stygnen igår och det ser riktigt fint ut, så nu kan hon också börja träna så smått igen. Nu är det spisen som kallar, alla barn + respektive ska äta middag hemma i kväll och då går det åt mycket mat, med huset fullt av tonåringar!

Ny rapport efter lägret!

Kennelmamman

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela